Interieurinspiratie, Interieurstyling, Kringloopgeluk, Woondecoratie, Wooninspiratie

Kijk mijn kapstok!

Leuk hoekje hè? Jammer van die kale muur..

Er was eens een woonfrustratie momentje.. Oh wacht, dat heb ik altijd. Zo’n muur die dan te leeg is, een hoekje wat te saai is.. Gaan we weer! In onze woonkamer hebben we een kort stukje muur naast de TV, waar het chakki tafeltje ook staat. Zoals je hierboven op de foto duidelijk kunt zien. Zie je geen saaie muur? Dan moet je je bril even opzetten. Ik heb altijd gedacht dat ik hier een IXXI wou hebben te hangen, velen van jullie denken nu: ‘Een wat?’. Op www.ixxiyourworld.com kun je prachtige prints bestellen die je dan op kunt hangen aan de hand van kleine bordjes. Anyway, genoeg gratis reclame gemaakt. Om een lang verhaal kort te maken: die IXXI kwam er niet.

Dus, ik ging maar weer eens naar de kringloop. En ik zag daar een uitvouwbare kapstok liggen en dacht, dat is een grappig ding! Maar hoe ouder ik word, des te verstandiger mijn keuzes worden. Heb ik deze nodig? Dacht ik bij mezelf. Ik wist het niet zo goed, dus ik legde hem terug en ging verder. Na een tijdje kwam ik weer bij dezelfde kringloopwinkel en zag dit prachtige ding nog steeds verlaten en zielig in een hoekje liggen. Hij was ook nog eens geprijsd voor 2,50, hoe zielig kun je zijn? Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om hem opnieuw te laten liggen, dus ging hij mee naar huis! ‘Welkom thuis’, zei ik tegen de kapstok en mijn vriend vroeg ‘heel enthousiast’: ‘Wat moet je hier nu weer mee?’ Dat wist ik zelf ook nog niet.

 

Maar hee, mooi hoe dingen dan samen komen. Vooral dit soort moeilijke levensvragen, wat doe ik nou met die lege muur? Ik hang er gewoon een kapstok op! Omdat gaatjes boren in onze prachtig strak gestucte muren niet de leukste bezigheid is van mijn vriend, heb ik hem beloofd dat deze kapstok minimaal een half jaar blijft hangen. Zo doen we dat, goeie deal toch? Zie hieronder het resultaat. Lege muur frustratie weer opgelost! En dat dankzij een kapstok, wie had dat gedacht..