Canvas, Canvasfoto, Inspiratie, Wanddecoratie, Wereldkaarten

Wat moet er aan de wand?

Laatst kreeg ik de vraag of ik nu helemaal niets meer met interieur doe, omdat er minder blogs over komen? Ha-ha, alles behalve dat. De bank is inmiddels ingeruild voor een prachtig tweedehandsje en de eethoek moest er onlangs ook aan geloven. Al een tijdje denk ik eraan om iets nieuws aan de muur op te hangen. Ik laat jullie zien hoe wij de wereld in huis hebben gehaald met super toffe wanddecoratie!

Ik heb niet gauw moeite om iets uit te zoeken voor ons interieur, maar als het op wanddecoratie aankomt… Dan wil dat op de één of andere manier niet zo goed. Ik vind iets gauw te overdreven, te druk of te groot voor aan de muur. Aan de andere kant ben ik ook bang dat ik snel op iets ben uitgekeken. Gek idee hè?

We hebben één lange dichte muur in de woonkamer. Aan deze muur heeft al eens een bloemenschilderij gehangen, wat ik gauw te druk vond. Daarvoor heeft er een grote klok gehangen. De klok moest ook vertrekken, we hebben genoeg andere apparaten waar de tijd op staat. Het is ook wel lekker, om niet altijd de tijd te kunnen zien in huis.

Snel spieken hoe het eruit ziet

            Zo nu en dan kom ik wel eens in de kringloop (sporadisch) en dan zoek ik ook wel om een mooie wereldkaart. Maar dit blijkt roversgoed te zijn, dus ik ben er na al die kringloopuren nog nooit eentje tegengekomen. Nu werd ik door wereldkaarten.nl gevraagd of ik een wereldkaart op canvas uit wou zoeken. Iets als een canvas foto kopen was nog niet eerder bij me opgekomen, maar het zag er echt mooi uit op de foto dus ik dacht let’s give it a try! En kijk eens hoe goed deze gok uit heeft gepakt!

Ik zie een wereldkaart als iets wat tijdloos is, het is niet iets wat nú beslist erg in en past in bijna elk interieur. Ik ga er dan ook vanuit dat deze wereldkaart een lange tijd mooi blijft en ook op verschillende plekken in huis mooi staat. Hij hangt nu bij ons in de woonkamer, maar hij zou net zo goed in de hal of in de slaapkamer kunnen hangen. Deze wereldkaart weegt bijna niets, wat betekent dat ik hem ook zonder gaatjes in de muur zou kunnen ophangen aan plakhaakjes. Vriend blij, ik blij, iedereen blij.